Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Zden M.

16. 7. 2012 10:15
zase vím něco nového

Díky za článek. Já si opravdu až doteď myslel, že Kolumbie je pořád ta strašně nebezpečná země. Můj jediný zdroj o ní však pocházel z filmu Honba za diamantem, kde přece další autobus do Cartageny jede až za týden... nebo tak. Nesetkala ses nikde ani z žádnou nabídkou, kdy se k tobě přitočí člověk a šeptem se tě zeptá, jestli něco nechceš?

Jinak jsem teď neměl možnost články moc sledovat. Jeden z posledních byl tuším o lásce asijské a jak tak sleduju, tak se něco od té doby na tvém cestování změnilo. Možná se ale pletu. Buď jak buď, přeju plno krásných zážitků z cestování. Těším se na článek hlavně o Peru! R^

0 0
možnosti
A

adriena.v

16. 7. 2012 16:39
Re: zase vím něco nového

Autobusy do Cartageny tedka frčí každou půlhodinu :-) myslím, že od časů Honby za diamantem se toho v Kolumbii změnilo opravdu hodně. Drogy tady pořád jsou, stejně tak jako kdekoli jinde na světě, jen tady za zlomkovou cenu. Myslím, že je dost lidí, kteří si v Kolumbii dělají kokainové prázdniny. Když tě ale něco takového nezajímá, tak je je toho spousta jiného k dělání a všechno poměrně bezpečné.

Peru bude za pár týdnů. pěkné léto!

1 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1896x
Novinky z mé cesty na:
http://blechavbatohu.cz/
a na FB:
http://www.facebook.com/pages/Kolem-sv%C4%9Bta-s-blechou-v-ba%C5%A5ohu/203083496374699

Seznam rubrik